KMO-PORTEFUEILLE


Callista is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille op vlak van advies en opleiding.

Kleine ondernemingen genieten 30% subsidiesteun van de Vlaamse Overheid, een middelgrote onderneming 20%. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro.    

Opleiding

Als Odoo Gold partner zijn wij gericht op de implementatie van Odoo als bedrijfssoftware pakket. Dit pakket bestaat uit een 65-tal standaard apps die de bedrijfsprocessen van uw organisatie ondersteunt. Naast de standaard apps kan u custom apps laten ontwikkelingen die een aanvullende meerwaarde bieden aan de standaard software.

Vanuit Callista beschikken wij over een team van functionele analisten die opleidingen geven over de apps die binnen Odoo inzetbaar zijn. De eindgebruikers leren daarbij enerzijds de standaard functionaliteiten en anderzijds  specifieke mogelijkheden die voor hun bedrijf of organisatie werden ingericht.

Wanneer de opleiding enkel betrekking heeft op de standaard apps, kunnen meerdere bedrijven aan dezelfde opleiding deelnemen. Wanneer uw bedrijf of organisatie specifieke custom apps heeft laten ontwikkelen, raden wij aan om een aparte opleiding per gebruikersgroep / afdeling te organiseren.

Een opleiding heeft steeds betrekking op een specifieke versie van Odoo en kan niet worden ingezet voor 1-op-1 support ondersteuning. Iedere deelnemer start met een algemene demonstratie van de verschillende apps die in de opleiding verweven zitten. Aansluitend ontvangt de deelnemer enkele oefeningen om het pakket in de vingers te krijgen. Iedere opleiding neemt gemiddeld één werkdag in beslag. Aan het einde van de dag ontvangt iedere deelnemer een vormingsattest in functie van zijn of haar deelname.

Programma

  • - Introductie
  • - Demonstratie
    • - Basisconcepten Odoo
    • - Odoo modules
  • - Hands-on oefeningen
  • - Vraag & antwoord

De lesgever is een functioneel analist van Callista die Odoo door en door kent. In functie van de Odoo versie, wordt de opleiding ingericht. Er wordt gebruik gemaakt van digitaal cursusmateriaal dat u tijdens en na de opleiding kan raadplegen ter ondersteuning. Verder ontvangt u een aantal praktische oefeningen die uw kennisniveau van het pakket zal versterken.

Aan het einde van de opleiding zal iedere deelnemer beschikken over de nodige inzichten om zelfstandig met Odoo aan de slag te gaan. De lesgever zal zich daarbij richten op de bedrijfsactiviteiten van de deelnemers die aanwezig zijn. 

Subsidie aanvragen?

Geïnteresseerd? Laat vandaag nog een berichtje achter.
Wij nemen direct contact met je op.